Press

Al meer dan 50 jaar thuis in de wereld

Drukkerij Ter Roye is al sinds 1952 een bekende naam in België en ver daarbuiten. In al die jaren heeft Ter Roye opdrachtgevers bediend in alle delen van de wereld. Ook vandaag worden veel internationale producties bij ons gemaakt.

Boeken & tijdschriften

De onderneming werkt in opdracht van uitgeverijen, bedrijven en instellingen en heeft zich gespecialiseerd in boeken, tijdschriften en catalogi.
Door zijn efficiëntie kan Ter Roye kleine en middelgrote oplages verzorgen. Vrijwel alle orders worden tegenwoordig digitaal aangeleverd en via CTP (Computer to Plate) verwerkt.

Alles onder één dak garandeert service en kwaliteit

De productie en productiebegeleiding vinden van begin tot eind onder ons eigen dak plaats. Daardoor kunnen we u een hoog service- en kwaliteitsniveau garanderen. Ter Roye drukt een grote verscheidenheid aan boeken, tijdschriften en catalogi:

  • Van algemeen tot wetenschappelijk
  • Van documentair tot educatief
  • In alle soorten en maten

De juiste mensen, ervaring en machines

Is het enkel zwart? Of met een steunkleur of full quadri met 5e kleur? We doen het allemaal met de juiste ervaring, expertise, mensen en machines. De relatie met onze klanten staat centraal, met een pure passie voor het vak en een drang naar het maken van mooie producten. Zo bouwen wij aan kwalitatieve en duurzame relaties.

Ook kleinere oplagen zijn mogelijk

Door de nauwe samenwerking met de ‘Short Run Printing’ afdeling kan uitermate efficiënt en effectief gecalculeerd worden om de kleinere oplagen digitaal te produceren. Onze organisatie is compact en de medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven professionals. Uw voordelen: een hoge kwaliteit en een lage kostprijs.