Afterpress

Afwerking tot in de puntjes verzorgd

Catherine Binding is zodanig gestructureerd dat we zeer flexibel en efficiënt kunnen produceren, zelfs nu de doorlooptijden steeds korter worden.

Vijf vouwmachines

Op onze vouwafdeling beschikken wij over vijf vouwmachines. In principe vouwen we alleen katernen voor de boeken en tijdschriften die we verder afwerken. Daar is onze workflow op ingesteld. Wij kunnen met diverse inslagschema's de volgende katernen vouwen: 4-6-8-12-16-18-20-24-32 pagina's.

Garenloos afwerken gebeurt in één vloeiende beweging

In één passage worden uw katernen verzameld, gefreesd, gelijmd aan uw cover en ‘driegesneden’. Onze nieuwe volautomatische bindstraat verzekert u kwaliteit en levertermijn. Ook kunnen wij de covers van uw boeken van flappen voorzien.

Genaaide producten zijn onze troef

Als een boek langer moet meegaan, kunnen wij u het genaaid product aanbevelen. Het boek valt hierdoor eveneens beter open, en dat maakt het lezen aangenamer.

Heel veel extra mogelijkheden

Ons up-to-date machinepark wordt steeds verder uitgebreid met diverse randapparatuur om de kwaliteit van het bindwerk naar een hoger niveau te tillen. Ook het lamineren van uw covers en het boren en krimpen behoren bijvoorbeeld tot onze mogelijkheden.